Logo trouwfotograaf

Over Pascal

In Nijmegen | Gelderland gevestigde trouwfotograaf


Trouwfotograaf Pascal Maurice fotografie
Hoi Ik ben Pascal, dit is mijn vrouw Kim en mijn lieve dochter Loïs Lynn.

Als fotograaf sta ik het meest bekend om mijn ontspannen aanpak. Emotie, passie en humor zijn een aantal van de elementen die ik gebruik om onvergetelijke foto's te maken.


"Als woorden tekortschieten, vertelt de foto het verhaal"

Mijn stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door foto’s van warme, diepe kleuren en filmische stijl. De natuurlijke kleuren van de scene “springen eruit”, waardoor het een mooie tijdloze uitstraling krijgt.


Over trouwfotograaf Nijmegen

Fotojournalistieke “Candid” trouwfotografie

Fotojournalistieke trouwfotografie houdt in dat je rekening houdt met de omgeving, oog hebt voor menselijke gedragingen en geduld. Elke foto heeft betekenis en vult een deel van het verhaal in. Ik let goed op wat er zich bij jullie of in de omgeving afspeelt, luister naar gesprekken, zie de glimlach, traan of knuffel en leg die vast. Ik wil kortom op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Ik pas deze stijl van fotograferen toe bij niet-geposeerde evenementen zoals Get ready, Ceremonie, Receptie, Feest. Maar ook tijdens de momenten tussen de momenten want daar zie ik spontaniteit die het waard is om vastgelegd te worden.

Over Pascal trouwfotograaf 2

Geposeerde trouwfotografie

De geposeerde fotografie houdt in dat de fotograaf jullie aanwijzingen geeft om een gewenst effect in scene te zetten. Het resultaat: wouw wat een foto!

Ik kan deze techniek desgewenst toepassen tijdens (eventuele) portretsessies op locatie, Familiefoto’s en de Get ready momenten.

De focus ligt daarbij op natuurlijke poses. Ook al ben je misschien niet gewend voor de camera te staan, ik zorg ervoor dat je je comfortabel voelt en daardoor een natuurlijke en ontspannen houding hebt. Ik corrigeer minder flatteuze poses en andere ongemakkelijke uitdrukkingen. Maar ook al is het een geposeerde setting, uiteindelijk moet het resultaat wel jullie plezier en ware emoties uitstralen.

Trouwfotograaf Pascal Maurice Nijmegen

Details tot in de kleine puntjes

Jullie geven een hoop geld uit om jullie bruiloft tot in detail perfect te laten zijn, zoals de ringen, jurk, bloemstukken, genodigden, locaties. Al die aspecten laat ik niet aan mij voorbij gaan! Je ziet alles terug in mijn fotografie. Voor jullie is deze dag enerverend en snel, sommige momenten gaan misschien zelfs aan jullie voorbij. Weet dan dat ik als fotograaf het overzicht bewaar en aan het einde van de dag jullie verhaal compleet heb. Het resultaat toon ik jullie enige tijd later!

bruidspaar trouwen de kas Winssen 66


Pascal Maurice Fotografie | Bohrstraat 36 | 6533DS | Nijmegen

Info@PascalMaurice.nl | +31629092385

Handtekening Trouwfotograaf

Privacy verklaringAlgemene Voorwaarden

HomePorfolio AlbumWall artOver PascalPrijzenInformatieContact