Trouwen bij De wolfsberg in groesbeek

Deze geweldige locatie heeft werkelijk alles wat je maar kunt wensen voor een perfecte bruiloft: een adembenemend uitzicht, comfortabele hotelaccommodaties, de mogelijkheid om buiten te trouwen met een schitterend panoramisch beeld, een klassiek en stijlvol interieur en uitstekende service. Daarom kom ik hier dan ook met plezier huwelijken vastleggen met mijn camera!

De blog bevat momenten zoals ik die heb ervaren en meegemaakt tijdens het fotograferen van diverse bruidsparen op locatie de Wolfsberg.

De unieke stijl van de Wolfsberg

Receptie van een bruidspaar bij de Wolfsberg in Groesbeek

fotomoment Kate & Jerry bij de Wolfsberg

Als jullie dromen van een bruiloft met een warme, klassieke en stijlvolle uitstraling, dan is de Wolfsberg absoluut de juiste keuze. Het historische pand uit 1860 combineert moeiteloos met een moderne inrichting die voorzien is van alle hedendaagse gemakken en faciliteiten.

Hoe kan jullie ochtend verlopen bij de Wolfsberg?

De locatie biedt verschillende hotelkamers waar het bruidspaar en de gasten kunnen overnachten. Dit betekent dat jullie 's ochtends in alle rust kunnen genieten terwijl jullie je klaarmaken voor de belangrijke gebeurtenis - jullie huwelijksceremonie.

De Suite is werkelijk adembenemend, met een modern interieur en alle gemakken. Hier kunnen jullie 's ochtends samen met familie en vrienden genieten van het stylen van jullie haar en make-up, terwijl jullie uitkijken over het prachtige dal. Natuurlijk zijn er ook mooie kamers beschikbaar voor de bruidegom om zich gereed te maken voor de grote dag.

Fotomogelijkheden in de omgeving van De Wolfsberg

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor een prachtige fotoreportage. Een voorbeeld hiervan is de Mookerheide, op slechts 10 minuten rijden van De Wolfsberg. Met zijn schitterende uitzicht op Cuijk, uitgestrekte heidevelden en bosrijke omgeving, zorgen deze foto's voor een natuurlijke en authentieke uitstraling.

Daarnaast is het altijd fijn om ook op de locatie zelf foto's te maken. Jullie hebben immers veel tijd en moeite gestoken in het kiezen van deze prachtige plek voor jullie bruiloft. De foto's die hier gemaakt worden, hebben een klassieke, stijlvolle uitstraling die perfect bij de setting past.

De galerij hieronder bevat 2 bruiloften.

Jullie ceremonie in de buitenlucht met een adembenemend uitzicht

Trouwerij ceremonie bij de Wolfsberg in Groesbeek op een zonnige dag

Ceremonie Rens & Lianne

Een ceremonie in de buitenlucht bij de Wolfsberg geeft jullie echt het gevoel alsof jullie je op een andere plek bevinden. Met het indrukwekkende uitzicht over het dal en het mooie weer, zullen jullie een unieke ervaring beleven die voor altijd in jullie herinneringen zal staan. Mocht het weer onverhoopt tegenvallen, dan is er altijd de mogelijkheid om een overdekte plek te creëren, zodat jullie nog steeds kunnen genieten van deze bijzondere ceremonie, zelfs bij minder mooi weer.

Het aansnijden van de bruidstaart onder begeleiding van (live) muziek

Buiten bij de patio kunnen jullie genieten van het aansnijden van de bruidstaart, ontspannen borrelen en alle felicitaties in ontvangst nemen. Dankzij de ruime opzet van de patio is er zelfs genoeg ruimte voor een liveband om voor extra sfeer te zorgen. Hoe bijzonder is dat! Dankzij de flexibiliteit van de locatie zijn er talloze mogelijkheden tijdens de receptie. Zo hebben sommige bruidsparen zelfs een heuse food court opgezet met speciale hapjes waar iedereen van kan genieten.

De galerij hieronder is een samenstelling van diverse bruiloften die ik heb gefotografeerd.


Het diner

Diner bij de wolfsberg met familie en vrienden van het bruidspaar

Diner Jerry & Kate

Of jullie nu kiezen voor een smaakvolle barbecue of een uitgebreid gangen diner, beide opties hebben hun eigen charme en zorgen voor een culinair hoogtepunt tijdens jullie bruiloft.


Het feest - een onvergetelijke afsluiting

Feest bij de wolfsberg in Groesbeek

Bruiloft van Jerry & Kate

Wat heb ik hier toch geweldige feesten mogen meemaken! Lekker meezingen onder leiding van Sander de Bousione of swingen op de muziek van een geweldige DJ die precies weet hoe hij iedereen op de dansvloer krijgt. De ruime feestzaal binnen biedt meer dan genoeg ruimte voor een spetterend feest om jullie avond op onvergetelijke wijze af te sluiten.

Recensie bruidspaar

Fantastische fotograaf!

We hebben geen minuut spijt gehad om Pascal als fotograaf voor onze bruiloft te vragen. Pascal is vriendelijk en spontaan, geeft duidelijke aanwijzingen tijdens shoots en is onzichtbaar op de juiste momenten. Dankzij hem hebben we onvergetelijk naslagwerk van onze speciale dag waar we nog lang van kunnen genieten.

Vorige
Vorige

Verlovingsshoot, engagement shoot of koppelsessie.