Logo trouwfotograaf

TestimonialsPhillip & Kathryn

bruidspaar trouwen de kas Winssen 61

Pascal was truly an amazing photographer. His is so genuine and immediately upon meeting him we felt very comfortable with him.

His photography and style is very authentic and doesn't seem posed or forced at all. He was easy to work with, very positive and had a great attitude, and the photos turned out amazing all for a very reasonable price!

I would 100% recommend Pascal to anyone looking for a wedding photographer!"Joost & Talitha

Wij hebben Pascal via internet gevonden op zoek naar mooie portfolio's van fotografen uit de omgeving. Wij werden direct enthousiast bij het zien van zijn foto's omdat hier veel kleur in zit wat ons erg aansprak, het maakt de foto's levendig.

We hebben vooraf een fijn gesprek gehad met Pascal en hij gaf ons nog wat goede tips mee. Omdat hij uit de buurt van onze trouwlocatie komt (Brakkesteyn) kende hij de locatie al en had hij al wat ideeën over mooie foto's.

Pascal is super enthousiast, denkt mee en maakt de hele groep aan het lachen. Wij hebben veel positieve reacties gekregen vanuit onze gasten.

Wij kregen snel na de bruiloft al enkele foto's toegestuurd en eerder dan verwacht ook de rest van de foto's.

Pascal op je bruiloft of andere gelegenheid is echt een aanrader!

De foto's waren boven verwachting!


Thomas & Manon

Pascal heeft fantastische foto's van onze bruiloft gemaakt! Hij heeft de sfeer van de dag heel goed vastgelegd in de foto's, waardoor we met een glimlach ons trouwalbum doorbladeren.

Pascal is een prettige fotograaf, denkt graag mee en weet precies wanneer hij wel of niet door moet pakken.

Wij zijn heel blij dat hij onze dag heeft vastgelegd! Ook in de communicatie vooraf was het fijn samenwerken met Pascal.Sander & Edith

Op 16 april 2021 zijn wij in een buitengewone periode getrouwd. Ondanks alle obstakels en last-minute wijzigingen die hierbij kwamen kijken, hoopten wij dat het als een reguliere (weliswaar kleine) bruiloft zou aanvoelen. Pascal was hierbij sympathiek, flexibel en meedenkend. Hij hield niet alleen rekening met de wensen van ons, maar ook die van de gasten.

Op verschillende momenten in de aanloop naar de bruiloft hebben we contact gehad. Deze momenten hebben we telkens als heel natuurlijk en prettig ervaren doordat Pascal niet alleen naar praktische zaken vroeg, maar oprecht geïnteresseerd was in ‘ons verhaal’.

We hebben Pascal ervaren als een professional in zijn vak met veel creativiteit en die de spontane momenten van de dag mooi vast weet te leggen op foto. Wanneer het moment hierom vraagt is hij ook niet bang om het voortouw te nemen en je met suggesties te voorzien. Met zijn humor en laagdrempeligheid draagt hij bij aan de gezellige sfeer je op een bruiloft kunt wensen. Onze gasten waren dan ook erg over hem te spreken.

Met dank aan Pascal kunnen wij nog jaren terugkijken op de prachtige foto’s van ons huwelijk.


Herman & Kimberly

Super blij met onze keuze voor Pascal!

Enorm creatief, super mooie foto's en goede prijs.

Pascal was een genot om erbij te hebben, amicaal, goed gevoel voor humor en geliefd bij al onze gasten.

Echt een aanrader!

Niels & Agnes

Pascal, bedankt voor de ontzettend mooie foto’s die je hebt gemaakt. We zijn er erg blij mee. Zeker wetende dat als we straks 50jr getrouwd zijn er nog steeds met veel plezier en liefde op terug kijken.
Pascal Maurice Fotografie | Bohrstraat 36 | 6533DS | Nijmegen

Info@PascalMaurice.nl | +31629092385

Handtekening Trouwfotograaf

Privacy verklaringAlgemene Voorwaarden

HomePortfolioAlbumWall artOver PascalPrijzenInformatieContact