Logo trouwfotograaf

Prijzen" Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory "


Prijzen trouwfotografie 1

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan een leuke en spannende tijd tegemoet. Jullie bruiloft is een bijzondere dag, waarop heel veel tegelijkertijd gebeurt. Zoals wanneer de jurk aangaat, de ring voor het eerst om jullie vingers schuift, jullie de taart aansnijden en de jullie eerste dans als getrouwd stel. Die momenten willen jullie ongetwijfeld allemaal vastgelegd zien, in héle mooie foto’s. Foto’s die precies laten zien hoe prachtig jullie dag was.
Collecties


Alle collecties bevatten:

Een persoonlijke kennismakingsgesprek.

Fotoselectie & correctie

Alle foto's in hoogste JPEG resolutie digitaal geleverd.

Luxe USB-Stick.

Alle zwart wit foto's ook in kleur.

Eerste foto's ontvang je al de volgende dag.

Luxe mini album.

-

Btw inbegrepen.


Trouwcollecties | Trouwfotograaf Nijmegen


A KISSBLESSINGSLOVE STORY

6 uur fotografie
175+ foto's
-

€1190,-


8 uur fotografie
225+ foto's
-
1390,-

10 uur fotografie
275+ foto's
-
1590,-


Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan hierboven beschreven is. Hebben jullie bijvoorbeeld een meerdaagse bruiloft die jullie vastgelegd willen hebben of een reportage dat meer dan 10 uur duurt? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem contact met mij op en we bekijken hoe we het mogelijk kunnen maken.Album


We hebben allemaal wel eens de spanning en bewondering gevoeld tijdens het lezen van een boek. Je wordt meegenomen in het verhaal. Met mijn albums zorg ik ervoor dat jullie hele bruiloft van begin tot eind professioneel wordt vastgelegd tot een compleet verhaal. Geen moment gaat verloren: de get ready, locatie-shoot, ceremonie, receptie, diner en/of het feest - elke bladzijde in het album vertelt zijn eigen verhaal. Alsof je je weer te midden van je eigen bruiloft bevindt!


30x30cm in Griekenland handgemaakt album.

Eerste 15 spreads (30 pagina's) in het album inbegrepen.

Keuze uit zorgvuldig gekozen omslag kleuren.


Vanaf € 325,-


De prijzen variëren uiteraard a.d.h.v het gekozen materiaal en aantal pagina's.
Loveshoot


zonsondergang | Toekomstig bruidspaar

Het uur voordat de zon ondergaat, wordt ook wel het magische of gouden uur genoemd. Tijdens dit uur krijgt het licht buiten vaak een indrukwekkende warme gloed. Deze gloed geeft een romantische & warme vibe in jullie foto's.

Tijdens een loveshoot kunnen jullie samen van een zonsondergang en van elkaar genieten, op een locatie die bij jullie past. De foto's die hieruit voortkomen zijn perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld een "Save the date" uitnodiging. Een andere mooie optie is als slideshow tijdens de bruiloft zelf.


35+ Foto's op hoge resolutie.

60 Minuten durende fotoreportage.

Locatie naar keuze.

Inclusief mini album.


Vanaf € 275,-
No worries about...


De planning van een bruiloft kan ingewikkeld zijn, jullie trouwreportage zou dat niet moeten zijn. Het is mijn taak om deze zorg uit jullie handen te nemen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over de collecties, het kennismakingsgesprek en een persoonlijke offerte.

Boek nu de trouwfotograafDefinities

JPEG

In jullie trouwcollectie zijn de gecorrigeerde foto’s in JPEG formaat altijd inbegrepen. De bestanden worden altijd zonder watermerk geleverd en uiteraard in de hoogste resolutie.


Fotoselectie en correctie

Bij de verschillende collecties is er altijd een minimum aantal foto’s inbegrepen. Deze selectie omvat beelden die mijn beste werk weergeven. Daarbij vertegenwoordigen deze foto’s de beste en belangrijkste momenten van jullie bruiloft.

Wanneer keur ik foto's af? In het geval dat deze afbeeldingen duplicaten bevatten, niet vleiend zijn, beelden bevatten van mensen met gesloten ogen en/of onscherp zijn. Ook foto’s die negatief reflecteren op individuen of foto’s die niet aan mijn minimale eis van kwaliteit voldoen keur ik af.


Wat houden correcties in? Het gaat hier om correcties op het gebied van aanpassen kleur, belichting, contrast en crop (af- en/of bijsnijden). Deze type van aanpassingen zullen jullie geweldig uitziende foto’s opleveren.


Mini Album

Bij elke collectie is een luxe mini album inbegrepen. De beleving van een fraai vormgegeven album is uniek en perfect om te delen met jullie vrienden & familie. De album word vormgegeven door mij met daarin de mooiste momenten van jullie dag. Jullie kunnen kiezen uit diverse soorten linnen omslag materiaal.
  Meer vragen hierover? Voel je vrij om contact met mij op te nemen via de contact pagina.  Pascal Maurice Fotografie | Bohrstraat 36 | 6533DS | Nijmegen

  Info@PascalMaurice.nl | +31629092385

  Handtekening Trouwfotograaf

  Privacy verklaringAlgemene Voorwaarden

  HomePortfolioAlbumWall artOver PascalPrijzenInformatieContact