Verlovingsshoot, engagement shoot of koppelsessie.

Gaan jullie trouwen of zijn jullie al getrouwd, of zijn jullie gewoon een stel en willen jullie foto's van elkaar hebben, dan is deze fotoshoot een perfecte optie om voor te gaan.

Of je het nu een verlovingsfotoshoot, koppelsessie, of verlovingssessie noemt, het komt erop neer dat jullie samen van de zonsondergang genieten in een casual outfit, terwijl dit op een leuke en ongedwongen manier wordt vastgelegd.

Te gebruiken voor verschillende doeleinden. 

De foto's van jullie verlovingsfotoshoot kunnen jullie gebruiken voor jullie trouwdag. Gebruik ze voor Save the Date-kaarten, of voor in het gastenboek waarin gasten een boodschap kunnen schrijven bij jullie foto's. Trouwfoto's belanden vaak in een album en minder vaak aan de muur thuis, maar de foto's van de koppelsessie zijn perfect om aan de muur in jullie huis te hangen. Of juist als profielfoto op jullie social media-accounts, enzovoort.

Zijn jullie al getrouwd en vinden jullie dat het weer tijd is voor leuke foto's van elkaar in een casual outfit, dan is dit een perfecte optie. Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook voor (oud) bruidsparen, waarvan ik hun bruiloft heb vastgelegd, familiefoto's wil maken, aangezien ze een nieuwe levensfase zijn ingegaan en kinderen hebben gekregen. Ook dan is dit een perfecte gelegenheid om daarvoor te gebruiken.

Bijpraten en alvast een beetje wennen aan het maken van foto's. 

99% van mijn bruidsparen en klanten zijn niet gewend om voor de camera te staan. Hoewel mijn benadering een "candid" journalistieke stijl van fotografie is tijdens de fotoshoot en andere elementen van jullie trouwdag, wordt het altijd als prettig ervaren om 2-3 maanden voor jullie huwelijk een verlovingsfotoshoot in te plannen. Tijdens deze fotoshoot van 60 minuten kunnen jullie van elkaar genieten, van de zonsondergang en ervaren dat het helemaal niet spannend is om voor de camera te staan. Door mijn doorlopende flow van foto's maken en interactie met jullie door middel van beweging, spelletjes en humor krijgen jullie foto's die leuk, intiem en vooral authentiek zijn!

Tijdens de fotoshoot kunnen we ook even lekker bijpraten over de planning van jullie bruiloft en eventuele vragen bespreken.

Locaties 

Er zijn eigenlijk 2 soorten locaties voor een verlovingssessie: natuur of in de stad. Beide hebben hun eigen sfeer die goed tot hun recht komt.

Natuur 

Zijn jullie natuurliefhebbers of vinden jullie het spannend om op de foto te gaan in de omgeving van andere mensen? Dan is een locatie in de natuur perfect hiervoor. Bijvoorbeeld de Hatertse Vennen of de Veluwe bij Arnhem hebben plekken waar je je helemaal in de natuur bevindt en het gevoel hebt alsof je op vakantie bent.

Stad 

Zijn jullie echte stadsmensen en vinden jullie de architectuur van de stad geweldig? Dan is dit voor jullie de perfecte optie. Tijdens een stadsfotowandeling (Nijmegen - Arnhem) komen we op verschillende plaatsen om foto's te maken, waardoor je diverse stijlvolle foto's krijgt. Hebben jullie een favoriete koffiebar of locatie waar jullie elkaar hebben ontmoet? Dan kunnen we daar ook naartoe gaan.

De foto's hieronder zijn gemaakt in het centrum van Nijmegen & Leiden.

Een verlovingsfotoshoot is ook inbegrepen bij trouwreportages vanaf 10 uur.

Toekomstige bruidsparen die hun hele trouwdag van begin tot eind vastgelegd willen hebben, komen vaak uit op een reportage van 10 uur of meer. Omdat dit een flinke investering is, vind ik het leuk om in jullie te investeren. Daarom krijgen jullie bij trouwreportages vanaf 10 uur een fotoshoot van 45 minuten cadeau.

Lets get in touch!

Vorige
Vorige

Trouwen bij landgoed brakkesteyn in Nijmegen

Volgende
Volgende

Trouwen bij De wolfsberg in groesbeek