Trouwen bij landgoed brakkesteyn in Nijmegen

Wat een plezier is het toch om te mogen fotograferen bij Landgoed Brakkensteyn in Nijmegen! Als Nijmegenaar, die nota bene op slechts 5 minuten afstand van dit prachtige landgoed woont, is het elke keer weer een feestje om hier te zijn en te werken.

Landgoed Brakkensteyn kent twee locaties om het ja-woord te geven: beide adembenemend, elk met hun eigen charme en schoonheid. Het landgoed zelf is grandioos, elegant en klassiek, terwijl het Koetshuis een intiemere setting biedt, perfect voor een kleinschalige bruiloft of het vieren van je liefde onder een imposante boom in de achtertuin.

In deze blog neem ik jullie mee in hoe het is om te trouwen op deze fantastische locaties, gezien door mijn lens. Let op: Dit zijn mijn ervaringen zoals ik die beleefd en gezien heb. Voor de specifieke mogelijkheden bij het landgoed en koetshuis, neem contact op met de locatie. De foto's die je ziet, zijn door mij vastgelegd tijdens verschillende bruiloften op dit landgoed.

 

Aankleden / Get Ready

De ochtend beginnen op Landgoed Brakkensteyn heeft iets indrukwekkends en ontspannen. Hoewel het landgoed voor zover ik weer zelf geen specifieke voorbereidingsruimte biedt, heeft het Koetshuis een prachtige suite die ideaal is voor dit moment. Deze kamer, omringd door natuur en stijlvol ingericht, biedt de perfecte setting voor zowel het aankleden als voor het vastleggen van deze bijzondere momenten op een informele en relaxte manier.

 

Fotoshoot 

Het landgoed en zijn omgeving bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke fotoshoot. Wil je alles op één locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met de botanische tuinen in de buurt als perfect decor, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige trouwreportage - allemaal op loopafstand.

Gebruik te pijlen links en rechts van de foto om door de galerij heen te scrollen en te bekijken hoe het is om een fotoshoot te hebben bij Landgoed Brakkesteyn.

 

Ceremonie 

Beide locaties op het landgoed hebben elk hun unieke karakter voor een onvergetelijke ceremonie. Kies voor de elegante serre van het landgoed of voor een intieme setting onder de grote boom bij het Koetshuis. Hoe dan ook, je kiest voor een plek waar dromen werkelijkheid worden.

 

Receptie 

De receptie vieren op Landgoed Brakkensteyn is puur genieten. Omringd door groen, met fluitende vogeltjes en een altijd warme sfeer, is dit de ideale plek voor het proostmoment, het aansnijden van de taart, informele groepsfoto's en een ontspannen samenzijn met jullie gasten. Ik hou ervan om tussen de genietende mensen door te lopen en al die leuke momenten vast te leggen.

 

Diner 

Of je nu kiest voor trouwen en een uitgebreid diner op de eerste verdieping van het landgoed of voor een informele barbecue bij het Koetshuis, het eten staat hier altijd garant voor topkwaliteit. Dit moment is ook perfect voor speeches.

 

Feest

Het feest; wat heb ik al een paar fantastische feestjes mogen vastleggen! Of het nu in de sfeervolle bar naast de serre van het landgoed is of in de gezellige ruimte van het Koetshuis, er is altijd ruimte genoeg voor iedereen om helemaal los te gaan. De overgang van serene ceremonie naar bruisend feest is hier naadloos.

 

Zonsondergang & avond foto moment

Ja wat moet ik daar nog over zeggen. Laten we die niet missen bij landgoed Brakkesteyn!

Kortom, trouwen bij Landgoed Brakkensteyn biedt een geweldige ervaring die ik als fotograaf telkens weer mag beleven. Elk paar brengt zijn eigen verhaal mee naar dit prachtige landgoed, en ik voel me vereerd dat ik die verhalen mag vastleggen in mijn journalistieke en editorial stijl

Worden jullie ook helemaal blij van mijn stijl van fotograferen? Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten om te kijken hoe ik invulling kan geven aan jullie bijzondere dag!

 
Vorige
Vorige

Tijdsplanning Tips van Mij als Trouwfotograaf: De Fotografie van een Bruiloft van Begin tot Eind

Volgende
Volgende

Verlovingsshoot, engagement shoot of koppelsessie.