Logo trouwfotograaf

FAQ

Ja, ik fotografeer door heel het land. Schroom niet om een kennismakingsgesprek aan te vragen om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken voor jullie Bruiloft.
Ja dat doe ik, neem contact met mij op via de contactpagina of laat het mij weten tijdens de kennismaking dan bekijken en bespreken we jullie wensen en maken we er een toffe shoot van.
Nee, dat doe ik niet. Ik verwijder dubbele afbeeldingen, testfoto’s, gemiste focus foto’s, opnamen met slechte uitdrukkingen en andere afbeeldingen die de algehele kwaliteit verminderen. Omdat ik bijvoorbeeld fotografeer met een laag diafragma, maak ik soms een paar extra foto's om er zeker van te zijn dat ik het perfecte plaatje heb. In een ander voorbeeld zijn plezier, gelach en emotionele momenten enkele van de indrukwekkendste beelden van de dag, helaas kan dit ook enkele niet-vleiende gezichtsuitdrukkingen opleveren. Ik neem van elk van deze momenten een paar extra's foto’s om ervoor te zorgen dat er een geweldige foto tussen zit met de perfecte uitdrukking.
Elke collectie kan aangevuld worden met extra items. Denk hierbij aan het toevoegen van extra uren fotografie bovenop de collectie, trouwalbum, 2de foto- of videograaf. Hebben jullie andere speciale wensen laat het mij weten, dan kijken wij hoe we ze kunnen realiseren voor jullie bruiloft.
Als jullie na het kennismakingsgesprek helemaal tevreden zijn met mij als fotograaf, dan ontvangen jullie een offerte. De ondertekende offerte samen met een eenmalige aanbetaling van €450,- is de definitieve reservering van jullie grote dag. Het restantbedrag betalen jullie na het huwelijk tezamen met de levering van jullie foto’s.
Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit! Mocht het zo zijn dat ik echt niet kan komen om jullie trouwdag vast te leggen, zal ik er alles aan doen om een vervanger te regelen. Ik werk regelmatig samen met een andere fotograaf die met dezelfde passie, humor en kwaliteit fotografeert als ik.
Tijdens ons kennismakingsgesprek krijgen jullie een impressie van hoe een album eruit kan zien. Een besluit over of jullie een trouwalbum willen kunnen jullie nemen op het moment dat het jullie goed uitkomt. Sommige bruidsparen beslissen dit tezamen met de offerte, anderen beslissen dit na hun huwelijk! Bekijk hier hoe een album is opgemaakt.
Jazeker, indien de 2de fotograaf niet gereserveerd is voor een ander huwelijk kan hij ook op jullie bruiloft zijn.
Ja, dat is zeker mogelijk. Ik heb nauw contact met een videograaf waar ik op meerdere bruiloften mee heb samengewerkt. Ik weet zeker dat jullie hem geweldig zullen vinden. Mocht hij beschikbaar zijn dan raad ik hem jullie zeker aan.
Stuur mij een mail met jullie vraag naar info@pascalmaurice.nl of vul het contact formulier in dat jullie hier kunnen vinden.