Logo trouwfotograaf

Album"Values that Last"


Trouwalbum trouwfotografie 3

De strakke lijnen en de puurheid van de kleuren maken het album tot een uiterst indrukwekkend en chique geheel.

De kunst en passie van de fotograaf, de emoties en verbazing van het bruidspaar en hun dierbaren, al deze gevoelens krijgen vorm in dit trouwalbum dat jullie al bij de eerste aanblik geweldig zult vinden. De topkwaliteit en subtiele stijl van dit "made in Greece" album zal jullie snel overtuigen.


Thick lay flat pagina's

Trouwalbum trouwfotografie 2Trouwalbum trouwfotografie 1

Dat wil zeggen dat de pagina's strak doorlopen, zonder een "goot" tussen de pagina's. Het enige wat zichtbaar is, is een dunne rillijn. Doordat de linker en rechterpagina een perfecte vlakligging hebben, is het album uitermate geschikt voor grote foto's die beide pagina's bedekken.

De verdikte pagina's geven het album een premium en solide gevoel, keer op keer bij het doorkijken.


Kies je eigen omslag

Trouwalbum trouwfotografie 5

Ik kan het album zowel in omvang als uitvoering leveren geheel aangepast aan jullie persoonlijke wensen. Het omslag kan van leer, linnen of een ander materiaal zijn. Willen jullie je namen op de voorkant van het album: het kan. Zo kunnen jullie het concept van jullie bruiloft ook in het trouwalbum tot uitdrukking brengen.

Als jullie meer willen weten over het albumontwerp of trouwfotografie neem dan contact op met Pascal Maurice.Pascal Maurice Fotografie | Bohrstraat 36 | 6533DS | Nijmegen

Info@PascalMaurice.nl | +31629092385

Handtekening Trouwfotograaf

Privacy verklaringAlgemene Voorwaarden

HomePortfolioAlbumWall artOver PascalPrijzenInformatieContact